luni, 28 septembrie 2009

Bine ati venit!


Buna fetelor!:D Am deosebita placere sa va urez bun venit pe acest blog in care veti gasi o multime de hainute dar nu doar atat....veti fi intampinate si de foarte multe surprize. Toata lumea stie ca pe noi femeile ne pot face fericite chiar si lucrurile marunte, cum ar fi o hainuta.:D
Sunteti intampinate de haine curate, frumoase, in stare excelenta sau noi, alese cu multa grija si destinate domnisoarelor cochete, cu simtul modei si mai ales vesnic in cautare de ceva nou si diferit!:) Asa cum unele animalute nu au stapan sau nu sunt fericite alaturi de stapanul actual si isi cauta unul nou care sa le iubeasca, si hainutele pentru a fi puse cu adevarat in valoare trebuie sa isi gaseasca posesoarea ideala. Si, sunt sigura ca aruncand o privire pe aici, veti gasi un obiect de care sa prindeti drag!:D:D
In plus, veti gasi si cateva sugestii de combinatii cu care nu veti da gres la nicio ocazie asa ca fiti pe faza fiindca blogul este reactualizat fff des! Dupa cum am mai spus, vor fi si surprize!

Domnisoarele care doresc sa achizitioneze produsele noastre chic sunt rugate sa foloseasca direct adresa de e-mail : andra1901@yahoo.com in care se mentionati obiectul pe care doriti sa il cumparati, numele vostru si numarul de telefon. Hainutele vor ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii!!!
**(comenzile se vor face pentru o valoare de minim 40 RON, transportul fiind suportat de cumparator. Pentru comenzi de peste 100 RON, transportul este gratuit).

Enjoy your shopping here!

Un comentariu: